10 tips till dig som vill börja ta betalt för dina digitala föreläsningar – Del 2

Många föreläsare använder VOYD för att ta betalt för sina digitala föreläsningar. Här har vi samlat konkreta tips och insikter från de som har lyckats allra bäst.

5. Skapa attraktiva paketprodukter

VOYD har stöd för att göra paket av ihop flera videor. Det fungerar ungefär som en DVD-box. Kunden köper paketet och får tillgång till flera filmer. Det är ett bra sätt att göra enkla produkter för dina kunder att köpa utifrån förbestämda teman.

 

paketera föreläsningar

Hos oss på VOYD.se har du möjlighet att paketera dina olika videos för att förenkla köptet för dina kunder.

 

6. Budskapet är viktigast i din trailer

Även om det går att smygtitta på första minuten på VOYD utan att betala så är det inte alltid den första minuten ”säljer in” din video på bäst sätt. Gör därför en trailer där du berättar om vad kunden köper samt värdet av den. Trailern kan du både ladda upp på VOYD.se samt använda för marknadsföring i dina sociala kanaler.

 

7. Uppmana dina följare att dela med sig när de ser dina filmer

Genom att uppmana dina följare att dela med sig när de ser dina filmer får du automatisk marknadsföring. Reposta gärna deras inlägg i dina egna storys om du exempelvis använder instagram.

 

Sociala Medier

Bästa spridningen i sociala medier är att få dina följare och fans att självmant dela och promota dig.

8. Sälj fysiska presentkort till dina digitala filmer när du träffar kunder och föreläser

VOYD har stöd för presentkort och kan hjälpa dig att ta fram professionella upptryckta fysiska presentkort som du kan sälja och ge bort till dina kunder. Det finns föreläsare på VOYD.se som sålt presentkort för flera hundra tusen kronor under en turné, bara genom att sälja dem i pauserna.

 

9. Tävla ut gratiskoder

Genom att tävla ut gratiskoder till dina filmer bygger du upp intresse kring dig och dina produkter vilket ofta bidrar till ökad försäljning.

 

10. Arbeta långsiktigt och prova dig fram

Det kan ibland ta tid innan du träffat rätt i prissättning, budskap och innehåll. Ha därför tålamod och prova dig fram. Prata med dina följare, nyttja befintliga kanaler, kanske har du ett nyhetsbrev med många kunder att involvera? På VOYD.se följer du din försäljning i realtid och du kommer snart hitta rätt modell för dig och dina följare.

 

Missat Del 1 i ”10 tips till dig som vill börja ta betalt för dina digitala föreläsningar”? Då hittar du den HÄR!

 

VOYD finns här för att hjälpa dig

Hoppas du känner dig redo att börja ta betalt för dina digitala föreläsningar nu! Har du frågor kring prissättning, att komma i kontakt med filmteam eller hur du ska komma igång så finns VOYDs experter här för dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att bygga upp din egen digitala scen och skapa intäkter för framtiden tillsammans.

 

Vill du veta mer?

Kom igång med VOYD här

 

Du kanske också gillar